23. Tot Slot

Bedankt dat u onze lessen wilde volgen.

Wij zijn ervan overtuigd -en hebben dat ook vaak gemerkt- dat wij met deze website in een behoefte voorzien. Er zijn gewoon veel zaken die -ook voor vrijwilligers en hun organisaties- handig zijn in het gebruik. Wij hebben hier een poging gedaan om juist die tools en tips te selecteren die werken, die goedkoop of nog liever gratis zijn en die hier simpel uit te leggen zijn.

Ook hebben we zoveel mogelijk geprobeerd om anderen -die onderdelen beter uit kunnen leggen- het verhaal te laten vertellen. Vandaar ook het rijke aanbod van filmpjes in deze cursus. Onze zoektocht naar juist al deze zaken heeft ons gesterkt in het besef dat er nog veel meer moet zijn. Veel meer goede effectieve tools, betere tips, meer effectief/gezellig  werken etc. Reacties en tips zijn daarom zeer welkom, wij zitten per slot van rekening in een dynamische wereld waar gevestigde waarden, begrippen en reputaties soms dagkoersen blijken te zijn.  Zonder feedback van u en aanpassingen vanaf onze kant zal deze site over een paar jaren zijn reputatie verloren hebben die we nu aan het opbouwen zijn.

Onze missie.

Wij willen met deze site de belangrijkste bron zijn en blijven op het gebied van uitleg van elektronische hulpmiddelen en tips voor vrijwilligersorganisaties.

Wij willen/kunnen ook met deze informatie (en nog veel meerachtergrondinformatie)  naar u toekomen in de vorm van voordrachten, cursussen en advieswerk.  Niet alles leent zich voor het opnemen in een website zoals wij hier hebben gedaan, soms is een persoonlijk advies handiger.  Aarzel niet om ons te benaderen.

Wij hopen dat u met deze lessen beter/gezelliger en vooral met meer plezier bezig bent met het vrijwilligerswerk zoals u dat voor ogen hebt. Dat is ons belangrijkste doel.

De schrijvers van deze website.

 

 

Geef een reactie